Bedrijfsbezoek met sprekers Jack van der Veen en Jaco van der Schoor

VAViA nodigt u van harte uit

Als vervolg op eerdere bedrijfsbezoeken bij bedrijven waar logistiek en supply chain cruciaal is, zoals ERIKS, NSK-EDC, CB, FloraHolland, Secrid en CEVA Logistics, zijn we nu welkom bij het bedrijf Hollander.

Hollander Barendrecht is een innovatieve logistieke dienstverlener voor opslag, beheer en distributie van verse en gekoelde producten. Hollander is regisseur in de versketen met de distributie naar supermarkten verspreid over heel Nederland.

Op 15 februari 2018 krijgt u een kijkje in de keuken en gaan we met prof. dr. Jack van der Veen en met drs. Jaco van der Schoor in gesprek over Ketensamenwerking.

bedrijfsbezoek VAViA bij Hollander

Naast luisteren, gaan we de operatie bekijken en met elkaar in gesprek hoe dit bedrijf omgaat met Ketensamenwerking

Een unieke kans om van elkaar te leren en inspiratie op te doen.

Jack Van der Veen (hoogleraar Supply Chain Management) zal m.n. ingaan op supply chain collaboration oftewel ketensamenwerking. “Bedrijven zijn van oudsher gewend om zaken met elkaar te doen puur op basis van prijs en machtsverhouding. Door een samenwerking meer te baseren op teamgevoel en wederkerigheid, word je als supply chain vele malen effectiever. Het gaat om EBITO: eerlijk, betrouwbaar, integer, transparant en open”.

Jaco van der Schoor is auteur van diverse boeken over teamontwikkeling en samenwerking. “Teams zijn fantastisch, maar ze staan onder grote druk. Er moet meer gepresteerd worden, tegen lagere kosten en met minder mensen. Samenwerken is de sleutel tot succes. Maar waar samengewerkt wordt, ontstaan ook dikwijls problemen.”

Voor wie is dit bedrijfsbezoek ?

Dit bedrijfsbezoek is exclusief voor supply chain verantwoordelijken, logistiek managers, productie managers, CEO, COO en CFO’s.

Wanneer

15 februari 2018, van 14:00 tot 17:00 uur met aansluitend een hapje en drankje .

Waar

Hollander in Barendrecht.

Kosten

Deelname is kosteloos.

Na inschrijving ontvangt u nadere details over het programma, parkeren ed..

Het aantal deelnemers is maximaal 40.