Wij ondersteunen bedrijven met 3 diensten. Waarmee kunnen wij u helpen?

1. Verbeterprojecten

2. Continu Verbeteren

3. Team ontwikkeling

logistiek middenkader

1. Verbeterprojecten

U weet wat er aangepakt moet worden. Dit kan zijn dat de productiviteit beter moet of de kwaliteit. Of dat het ziekteverzuim lager moet. Maar ook het optimaliseren van processen en systemen, of de invoering van Lean zijn voorbeelden van verbeterprojecten waarvoor klanten ons inschakelen.
Kenmerkend voor onze werkwijze is dat wij de medewerkers en leiding in deze verbeterprojecten betrekken zodat zij zich ontwikkelen en de resultaten blijvend zijn. Onze beproefde 7-stappen aanpak zorgt voor succesvolle verbeterprojecten. Onze vergoeding baseren wij veelal op het behaalde resultaat.
logistiek middenkader

2. Continu Verbeteren

Een eenmalige impuls via een verbeterproject zorgt voor lucht, maar de kunst is om continu te verbeteren. Wij helpen met opzetten en zorgen dat u gebruikt maakt van alle kennis en ervaring die we hebben opgedaan bij de vele trajecten die we ondertussen gedaan hebben.
Als u al bezig bent met verbeteren zorgt we voor een impuls en eventueel adviseren we de Coimbee Continu Verbeter Toolbox
logistiek middenkader

3. Team Ontwikkeling

We ondersteunen met individuele (online) coaching, het opzetten van de Dagstart of het meten van de status van uw team(s).

VAViA : Succesvolle Organisaties door Schitterende Mensen

VAViA in het kort

VAViA is sinds 2009 actief als specialist in verbeterprojecten voor m.n. bedrijven waar Logistiek, Productie of Supply Chain een belangrijke rol speelt.

De basis is onze verandermanagement expertise gecombineerd met instrumenten zoals de Logistieke Healthcheck, de Continu Verbeteren Toolbox en de SuccesGPS. Lean, Sociale Innovatie en Kotter zijn onderdeel van ons dagelijks werk.

Klanten schakelen ons in om hun verbeterprojecten te (bege)leiden. Klanten vinden ons professioneel, innovatief en energie-gevend. Klanten zien ons als verandermanagement specialist, die zorgt voor verbinding, beweging en blijvend resultaat.

Wij werken nauw samen met partners. Zo bieden wij onze klanten altijd een passende en optimale ondersteuning.

Onze visie

Wij ervaren dat organisaties tot meer in staat zijn door gebruik te maken van de verborgen kwaliteiten van leidinggevenden en medewerkers. Zo realiseren wij elke keer succesvolle verbeterprojecten, met blijvend resultaat.

Onze visie vertalen wij in onze opdrachten als volgt:

 Betrokkenheid zorgt voor sneller en meer resultaat

Succes (hoe klein dan ook) zorgt voor vertrouwen

 Kaders zorgen voor ruimte 

Veranderen is leren. Leren is veranderen

Ontwikkelen van mensen is onderdeel van het verbeteren van bedrijfsprestaties

Een verbeterproject is echt succesvol als het team of afdeling in staat is om zich continue te verbeteren en blijvend aan te passen aan de veranderende marktsituatie. “Succesvolle Organisaties door Schitterende Mensen”, dat is waar wij elke dag voor gaan.

Logistieke Healthcheck

Met de beproefde Logistieke Healthcheck kijken wij integraal naar 10 onderdelen die bepalend zijn voor de prestaties van uw team of bedrijf.

Lean

De Lean filosofie en de bijhorende Lean hulpmiddelen zijn in veel van onze opdrachten de basis voor continue verbeteren. 

Sociale Innovatie

Vernieuwing van de wijze van organiseren en leiderschap (Sociale Innovatie) zorgt voor het werkelijke succes van een verbeterproject.

Aanpak

Via onze beproefde 7-stappen aanpak (gebaseerd op Kotter) zorgen wij voor een transparante werkwijze en een optimale borging van de resultaten.

De kern van VAViA

Dit zijn de mensen die zorgen voor Succesvolle Organisaties door Schitterende Mensen
SUCCESVOL VERBETERPROJECT 100%

WAAROM VAViA ?

Organisaties kiezen voor VAViA omdat directie/management beseft dat zij zelf ook een onderdeel van de verandering zijn. Of omdat ze onderkennen dat ze te weinig tijd voor of ervaring met verandertrajecten hebben. En ze ervaren de toegevoegde waarde van de aanjaagfunctie van een extra partij als nuttig.

Met onze verbeterprojecten halen wij het beste in mensen en organisaties naar boven. Er komt energie vrij. Mensen praten weer met elkaar. Talenten worden benut en processen en systemen voegen meer waarde toe. De productiviteit stijgt. Met betrokken medewerkers realiseert u meer rendement.