Bedrijfsbezoek relaties VAViA

In de afgelopen jaren zijn we onder andere op bezoek geweest bij het Europees Distributie Centrum van NSK, bij CB in Culemborg, de logistiek van ERIKS in Alkmaar en de logistiek van Flora Holland. In september 2016 waren we te gast om de supply chain van SECRID te bekijken. En op 7-6-2017 zijn we bij CEVA Logistics in Maarssen geweest om Lean en Continu Verbeteren in actie te zien.

Op 15 februari 2018 is het volgende bedrijfsbezoek bij Hollander.  Sprekers prof. dr. Jack van der Veen (hoogleraar Supply Chain) en drs. Jaco van der Schoor (organisatiepsycholoog) gaan ons inspireren op het gebied van Ketensamenwerking.

Meer informatie over de bijeenkomst van 15 februari 2018 vindt u hier.

bedrijfsbezoek VAViA bij Hollander

Waarom een bedrijfsbezoek

VAViA organiseert deze bedrijfsbezoeken om een aantal redenen:

  1. deelnemers inspireren en kennis delen
  2. deelnemers laten zien wat wij in de praktijk doen
  3. en het mag een leuke ochtend of middag zijn

Vanuit onze specialisatie op het gebied van verbeterprojecten voor bedrijven waar Logistiek, Productie en Supply Chain een belangrijke rol speelt, richten wij ons op deelnemers met functies zoals Supply Chain manager, Logistiek manager, Productie manager, CEO, COO en CFO. Kortom als u deelneemt bent u met vakgenoten, wat de kennisuitwisseling bevordert.

Deelnemen ?

Er zijn geen kosten voor deelname aan een bedrijfsbezoek. Als u niet kunt deelnemen aan het volgende bedrijfsbezoek op 15 februari 2018, kunt u zich onderstaand inschrijven zodat wij u op de hoogte houden van komende bedrijfsbezoeken.