Bedrijfsbezoek relaties VAViA

In de afgelopen jaren zijn we onder andere op bezoek geweest bij het Europees Distributie Centrum van NSK, bij CB in Culemborg, de logistiek van ERIKS in Alkmaar en de logistiek van Flora Holland. In september 2016 waren we te gast om de supply chain van SECRID te bekijken. En op 7-6-2017 zijn we bij CEVA Logistics in Maarssen geweest om Lean en Continu Verbeteren in actie te zien. Op 15 februari 2018 waren we te gast bij het bedrijf Hollander met als sprekers prof. dr. Jack van der Veen (hoogleraar Supply Chain) en drs. Jaco van der Schoor (organisatiepsycholoog).

Op 21 mei 2019 zijn we te gast bij het bedrijf DL Logistics, daar zal branche manager Rob Olbertz ons meenemen in een actueel vraagstuk binnen zijn organisatie

Meer informatie over de bijeenkomst van 21 mei 2019 vindt u hier.

Waarom een bedrijfsbezoek

VAViA organiseert deze bedrijfsbezoeken om een aantal redenen:

  1. deelnemers inspireren en kennis delen
  2. deelnemers laten zien wat wij in de praktijk doen
  3. en het mag een leuke ochtend of middag zijn

Vanuit onze specialisatie op het gebied van verbeterprojecten, Lean en Continu Verbeteren richten wij ons op mensen met de functie van  CEO, COO en CFO, Kwaliteitsmanager of Continu Verbeter Manager. Kortom als u deelneemt bent u met vakgenoten, wat de kennisuitwisseling bevordert.

Deelnemen ?

Er zijn geen kosten voor deelname aan een bedrijfsbezoek. Als u niet kunt deelnemen aan het volgende bedrijfsbezoek op 21 mei 2019, kunt u zich onderstaand inschrijven zodat wij u op de hoogte houden van komende bedrijfsbezoeken.