Een schitterende beweging

Nederland zit op goud!

Een stelling waar wij door de ervaringen die wij op doen tijdens het schatgraven in geloven. Onze ambitie is het opgang helpen van een beweging met mensen die zelf en anderen helpen te schitteren. Een beweging die niet meer te stoppen is omdat het mensen plezier in het werk geeft en er voor zorgt dat er schitterende presentaties geleverd worden.

We komen gelukkig steeds meer mensen die hier ook in geloven en er op hun eigen wijze al mee bezig zijn. We willen ons graag verbinden met deze groep schatgravers. Deze website biedt ruimte voor deze verbinding. Dit door een dialoog opgang te brengen met deze schatgravers maar ook door verbindingen mogelijk te maken tussen de schatgravers.

Op deze plek op de website zie je voorbeelden van mensen die op de een of andere manier ook gekozen hebben om te schatgraven.

Je vindt hier een collectief van Schatgravers waar wij ons structureel aan verbonden hebben. Verbonden in de zin van samen schatgraver in opdrachten maar ook samen optrekken in het verder ontwikkelen van het schatgravers gedachtegoed.

Tevens zie je de partners waar wij veel mee samenwerken.

Tenslotte willen we ook ruimte bieden voor die leidinggevenden die het schatgravers stokje aanpakken en willen hen hier dan ook een podium bieden om hun ervaringen met ons te delen.

Ken je nog mensen waarvan je vindt dat deze het stokje zouden willen oppakken? Laat het ons weten en wij maken er werk van!