Gronelma, specialist in sanitair en klimaatbeheersing

Gronelma

Maak kennis met Gronelma

Gronelma Groothandel B.V. is een gerenommeerde groothandel met een uitgebreid assortiment sanitair en klimaatbeheersingproducten. Gestart in 1961 en ondertussen gegroeid naar 215 professionals die dagelijks voor u klaar staan.

Gronelma levert ruim 25.000 artikelen direct uit voorraad

Op basis van ontwikkelingen in uw markt ontwikkelen wij constant het assortiment van kwaliteitsproducten. Vandaag besteld: morgen in huis, desgewenst dezelfde dag !

Wat betekent Gronelma voor u

Onze diepgaande kennis van producten stellen wij graag aan u ter beschikking. Samen ontwikkelen en ontwerpen wij met u toepassingen op maat.

Gronelma vestigingen

Wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact. Naast de mogelijkheid om online uw producten te bestellen kunt u in onze 6 vestigingen dagelijks terecht voor al uw vragen en zorgen wij dat de meest gangbare artikelen op voorraad liggen.

Gronelma Missie en ambitie

Gronelma is ambitieus en wil groeien in al haar marktgebieden in Nederland. Wij bieden een hoogwaardig en breed assortiment van sanitair en klimaatbeheersing. Design, functionaliteit en duurzaamheid moeten hand-in-hand gaan.

In onze werkwijze herkent u onze klantgedrevenheid, onderling vertrouwen en respect.

 

Belangrijk

Vermoedelijk bent u op deze webpagina terecht gekomen naar aanleiding van het rapport Logistieke Healthcheck van Gronelma.

Ben u ook geïnteresseerd hoe de geadviseerde verbeterprojecten opgepakt zijn en wat de resultaten zijn, klik dan hier (nog regelen)

Wellicht overbodig om te melden: Gronelma Groothandel B.V. is een fictief bedrijf. De daarin gestelde problematiek en oplossingen zijn gebaseerd op diverse vergelijkbare opdrachten die wij voor logistieke bedrijven hebben gedaan. Enige gelijkenis met een bestaand bedrijf kan op onderdelen herkenbaar zijn maar nooit op 1 bedrijf als geheel.