Hoeveel kunt U besparen op de kosten van Supply Chain

besparing supply chainAls eindverantwoordelijke voor (een deel van) de Supply Chain staat u voor de dagelijkse uitdaging om de producten op tijd bij uw klanten te krijgen.

Die uitdaging is vaak fors en zal verder toenemen onder andere omdat uw klanten meer van uw organisatie gaan verlangen. En u bent ook gedreven en wilt verbeteringen oppakken en nieuwe diensten ontwikkelen om zo uw huidige en toekomstige klanten nog beter te ondersteunen.

Ik vond de ingeschatte besparing te hoog. Maar bleek wel haalbaar in de praktijk. Kortom voor mij is het een interessante berekening geweest. Supply Chain manager consumenten producten.

Met behulp van de Besparingscalculator krijgt u direct zicht op de mogelijkheden en de financiële ruimte die uw (interne) supply chain organisatie uw bedrijf te bieden heeft.

Bepaal de besparing Supply Chain

Door onderstaande vragen te beantwoorden krijgt u direct zicht welke ruimte er in uw Supply Chain is. En u krijgt zicht hoe andere Supply Chain bedrijven presteren.

We beseffen dat u vermoedelijk al druk genoeg bent met de dagelijkse werkzaamheden en u daarom mogelijk niet zit te wachten op een extra project om verbeteringen te realiseren. In een aanpak die geen extra tijd kost en tijd gaat opleveren bent u zeer waarschijnlijk wel geinteresseerd. Want die aanpak levert u overzicht en rust op. En u doet het werk waaraan u het meeste plezier beleeft.

Logistieke Healthcheck

Als u geïnteresseerd bent in de wijze waarop wij logistieke organisaties helpen met verbeterprojecten dan verwijzen wij graag naar onze beproefde Logistieke Healthcheck.

Praktijk cases logistieke projecten

Via deze praktijkcases bij o.a. CB, NSK, DFDS, Secrid, Gunters en Meuser kunt u lezen welke resultaten wij geboekt hebben.

Start de berekening