Leidinggeven aan Schatgraven

Hoe geef je leiding aan de zoektocht naar Goud bij uw medewerkers in uw organisatie? Het begint allemaal bij stap één begin bij jezelf!

Onze overtuiging is dat als je niet in staat bent om op zoek te gaan naar je eigen ‘schatten’, je dit ook niet bij anderen kunt. Het wordt dan een kunstje, een ‘procedure’ waar oprechte aandacht en interesse ontbreekt. Als je je bewust bent van je eigen kracht kun je die vanuit verbinding in zetten bij de ondersteuning van je medewerkers bij hun eigen zoektocht. Deze zoektocht is er trouwens niet één die je naast je dagelijkse werk als een soort coaching traject uitvoert, maar juist één die je aan de hand van uitdagingen in de dagelijkse praktijk vormgeeft.

Hoe werkt het

Schatgraven in organisaties. Daarmee bedoelen we het opsporen, ontwikkelen en helpen toepassen van de vele potenties en kwaliteiten van medewerkers – de schatten – die te vaak onbenut blijven, omdat ze niet voldoende aangesproken of gezien worden door de leidinggevenden. Dat is geen onwil, maar eerder het onbekend zijn met de manier waarop je deze schatten kunt vinden, opgraven en oppoetsen.
Samen met de experts van B-dare heeft VAVIA een training ontwikkeld die u in staat stelt de schatten bij uzelf en bij uw medewerkers beter te herkennen en aan te spreken.

Opzet

De training bestaat uit een kick off en drie bijeenkomsten van een dag gecombineerd met tussentijdse coaching- gesprekken met elke deelnemer.

Voor wie bestemd

Bestemd voor iedereen die leiding geeft.

Wat is uniek

De combinatie van training en coaching maakt het mogelijk je eigen ‘Schatkaart’ te ontdekken. Een schatkaart waarop de voor jou specifieke onderdelen staan die je helpen je eigen potentieel te vinden en te benutten.

De omvang van de groep is 8 tot maximaal 12 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor individuele vraagstukken.

Aanmelden

We geven deze workshop in-company en via open-inschrijving. Klik hier om je aan te melden.

Locatie

De locatie is Utrecht. Nadere details krijgt u na inschrijving.