Onderzoek Continu Verbeteren samen met VLM

De voordelen van Continu Verbeteren zijn duidelijk.
Waarom zijn volgens prof. dr. Jack van der Veen, maar 10% van de bedrijven gestructureerd met Continu Verbeteren bezig? Hij stelt dat continu verbeteren een normaal bedrijfsproces zou moeten zijn.

In samenwerking met de Vereniging Logistiek Management gaan we daarom onderzoek doen.

Doel
Opstellen van een rapport met daarin relevante zaken voor de leden van de VLM m.b.t. Continu Verbeteren (denk aan: wat is het, waarom doen we het wel/niet, hoe doen we het, wat zijn succesfactoren ed)

Aanpak
Een start bijeenkomst met een verkenning van het onderwerp en het benoemen van vervolgstappen. Uitvoering van de afgesproken stappen en dan een afrondende bijeenkomst. Indien animo bij de deelnemers om uitvoerende werk te doen, dan graag anders neemt VAViA dit op zich. Vervolgens rapport ter beschikking stellen aan VLM. Verwachte tijdsinspanning is 4-8 uur per deelnemer.

Planning
Start in mei, klaar in januari 2019.

Deelnemen?
De omvang werkgroep is minimaal 5 en maximaal 10. Deelnemers hebben minimaal een management-functie, bij voorkeur in de Logistiek / Supply Chain.

Managers die al hebben aangegeven deel te nemen zijn afkomstig van de volgende bedrijven: Flora Holland, Robidus, Geodis, DL Logistics.

Aanmelden kan via onderstaand formulier.