Wij zijn specialisten in verbeterprojecten

Ben van Berkel

tekst over Ben

Willem Nooij

iets over Willem

Wat ons bindt is de behoefte om meer uit mensen en organisaties te halen. Wij geloven dat organisaties tot meer in staat zijn door gebruik te maken van de verborgen kwaliteiten (talenten) van medewerkers. We zien ons zelf als Schatgravers die organisaties helpen hun vaak verborgen schatten te vinden.

Klanten schakelen ons in om hun verbeterprojecten te ondersteunen.

Klanten vinden ons professioneel, innovatief en energie-gevend. Klanten zien ons als verandermanagement specialist, die zorgt voor verbinding en beweging.

Wij werken nauw samen met partners. Zo bieden wij onze klanten altijd een passende en optimale ondersteuning. 

Selectie van onze klanten:
DFDS
ERIKS
NSK-EDC
CB
Elspec
Van Oord
Sluis Vleeswaren
Van Echtelt Metaal
Flora Holland
Ahold
Stedin
Hartsant
Nippon Express
Horticoop
SECRID
MN
Vattenfall
Gunters & Meuser
Bos Logistics
Robidus
DL Logistics
Maandag
Agro Merchants
Hocras
Timesaversint
Greenchoice
Blueboat
Kepro

De kern van VAVIA wordt gevormd door Ben van Berkel en Willem Nooij.

Schatgraven

Ben van Berkel

Willem Nooij

Willem Nooij

 

Door zoveel mogelijk mensen te laten schitteren en met elkaar in verbinding te brengen willen wij een beweging op gang brengen die er voor zorgt dat Nederland steeds meer gaat schitteren. Nederland zit op goud!

Onze toegevoegde waarde

Organisaties kiezen voor VAViA omdat directie/management beseft dat zij zelf ook een onderdeel van de verandering zijn. En omdat ze onderkennen dat ze te weinig tijd voor of ervaring met verandertrajecten hebben. En ze ervaren de toegevoegde waarde van de aanjaagfunctie van een extra partij als prettig. VAViA kijkt onbevangen naar talent van medewerkers en leiding met als doel deze talenten te benutten en te ontwikkelen in het verandertraject. Het betrekken van objectieve buitenstaanders is een teken dat het verandertraject belangrijk is. En het blijkt dat de VAViA adviseurs kunnen zorgen voor vertrouwen waardoor in een korte tijd zeer veel informatie beschikbaar is zodat het verandertraject optimaal ingericht kan worden.

VAViA op Linkedin