Stagnatie van jullie Lean en Continu Verbeteren programma ?

continu verbeterenBinnen jouw organisatie ben je bezig met Lean en Continu Verbeteren. De eerste resultaten waren goed, maar nu lijkt het te stagneren? Medewerkers komen met te weinig ideeen? Er is onvoldoende tijd en aandacht voor verbeteren? Niet alle teams boeken voldoende voortgang? Je bent op zoek naar een nieuwe impuls?

Handvaten vanuit de praktijk om Lean en Continu Verbeteren naar een hoger niveau te brengen

In deze masterclass geven wij je praktische handvaten om de stagnatie te doorbreken en de volgende stap te zetten in jullie Lean en Continu Verbeter programma.

We gaan onder andere in op de rol van leidinggevende. We bespreken bruikbare tools. We gaan in op verandervermogen. En natuurlijk is er ruimte om van andere deelnemers te leren.

Resultaten onderzoek Continu Verbeteren

Tevens zullen we de uitkomsten bespreken van het lopend onderzoek naar Continu Verbeteren wat wij in samenwerking met een aantal van onze klanten momenteel uitvoeren.

Praktijk-case Lean en Continu Verbeteren

Vanuit de praktijk zal business-unit manager Rik Verhoog als gast-spreker zijn ervaring delen met het ondertussen 2 jaar lopende Lean en Continu Verbeteren programma bij het 300 medewerkers tellende bedrijf Robidus.

Datum 

9 oktober 2018 09:00 – 17:00. Lokatie is Utrecht.

Details versturen wij na inschrijving.

Kosten

395,- euro per deelnemer

Inschrijven