Training en opleiding

Als onderdeel van de verbetertrajecten die wij voor onze klanten uitvoeren verzorgen we training, opleiding en coaching.

Trainingen en opleidingen verzorgen wij ook los van een verbetertraject. Vormen zijn zowel in-company (waar maatwerk mogelijk is) als open-inschrijving.

Overzicht van onze open-inschrijving training en opleiding

1. Training werkoverleg
Veel bedrijven ervaren werkoverleg als een verplicht nummer. “Saai” en “Zonde van mijn tijd” zijn veel gehoorde kreten. Maar het kan anders, zodat werkoverleg tijd bespaart en geld oplevert.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

2. Training loopbaanontwikkeling
Als medewerker ben je zelf verantwoordelijk  voor jouw ontwikkeling en loopbaan. Door deelname aan deze leergang:
–       krijg je(meer) inzicht krijgt in de eigen ambities in relatie tot de individuele kwaliteiten.
–       weet je hoe je jouw leidinggevende bij de eigen ontwikkeling kan betrekken.

De leergang wordt afgesloten met een individueel plan van aanpak dat is gebaseerd op de tijdens de leergang behandelde leerstof en de opgedane persoonlijke inzichten.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

3. Training inspirerend leidinggeven
Deze training zorgt er voor dat leidinggeven effectiever en efficiënter gebeurt. U krijgt zicht op uw persoonlijke kwaliteiten, u leert hoe u het beste uit uw team en medewerkers haalt, u krijgt zich op uw eigen gedrag. U leert nieuwe manieren om leiding te geven aan de dagelijkse werkzaamheden en hoe u zorgt voor succesvolle verander- en verbetertrajecten. U leert wat inspirerend leidinggeven is en hoe u dat doet.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.