Veranderkunde in de Logistiek, masterclass 23 oktober 2014

De Masterclass Veranderkunde in de Logistiek is op 23 oktober 2014.

Met topsprekers zoals Cozijnsen. Plus interactieve workshop en veel praktijkcases.

Meer informatie over het programma vindt u : http://www.logistiek.nl/events/Veranderkunde-Logistiek/Programma/

Veranderkunde in de Logistiek, waarom een masterclass?

Uitgever Reed Business van het blad Logistiek organiseert deze masterclass in samenwerking met o.a. VAViA omdat:
1. Het succes van verandertrajecten is veel te laag. Slechts 30% is succesvol.
2. Het aantal veranderingen zal blijven toenemen, en ook de complexiteit
3. Kennis over Veranderkunde is dus meer dan ooit noodzakelijk. Uit onderzoek onder logistieke eindverantwoordelijken blijkt dat zij zich zichzelf op een schaal van 1-10 een 7 geven wat betreft kennis van Veranderkunde. Opvallend is ook dat 80% aangeeft geen standaard aanpak voor een verandertraject te hebben
Veranderkunde in de Logistiek

Volg de ontwikkelingen over deze Masterclass Veranderkunde in de Logistiek op Twitter of plaats een tweet met #veranderkundelogistiek

 

Korting door VAViA op de masterclass Veranderkunde in de Logistiek

Indien u zich wilt inschrijven voor deze masterclass, vraag dan eerst de kortingskode van 150 euro (geldig tot 1 september, daarna 100,- euro) aan door een mail te sturen naar info at vavia.nl.

Waarom deelnemen?

Reden 1
Nederland telt nogal wat deskundigen op het gebied van verandermanagement. Van hen is prof. dr. Anton Cozijnsen bepaald niet de minste. Al meer dan dertig jaar probeert hij zijn vak steviger te onderbouwen en managers te helpen hun projecten beter aan te sturen.
In de loop der jaren publiceerde Cozijnsen zeventien boeken en talloze artikelen op het gebied van verandermanagement, innovatie en leiderschap.
Het aantal van zeventig procent mislukte projecten is internationaal door meerdere onderzoekers onafhankelijk van elkaar bevestigd. Maar al zou het zestig procent zijn of zelfs maar vijftig, zegt Cozijnsen, het blijft te hoog. Voor de Nederlandse situatie zou daar meer onderzoek naar gedaan moeten worden, vindt hij, maar dat lijkt hem nog best moeilijk. In de praktijk worden veel veranderingsprojecten namelijk voortijdig gestopt, overruled door een nieuw project, of domweg niet geëvalueerd.
‘Veranderen is en blijft mensenwerk.’ Juist dat mensenwerk is Cozijnsen de afgelopen jaren meer en meer gaan interesseren.

Reden 2
Boeiende en openhartige praktijkverhalen van onder andere NSK-EDC en ERIKS Alkmaar.

Reden 3
Interactieve workshops met voldoende mogelijkheden om eigen praktijkvraagstukken in te brengen

Reden 4
Een afsluitende spreker van top-niveau. Meer details volgen nog

Reden 5
Ontmoet andere logistiek managers om zo elkaar te inspireren en van elkaar te leren.

Reden 6
Logistiek is door de overheid als Topsector benoemd. De plannen zijn ambitieus en zullen voor veel en ingrijpende veranderingen zorgen. Die veranderingen zullen succesvol gerealiseerd moeten worden en daar draagt deze masterclass aan bij.