Wie zijn wij

Specialisten in verbeterprojecten

VAViA is gespecialiseerd in verbeterprojecten met name bij bedrijven waar Logistiek, Productie en Supply Chain een belangrijke rol speelt. De kern van VAViA wordt gevormd door Ben van Berkel en Willem Nooij.

Willem Nooij

Willem Nooij

Willem Nooij

Verbinding en vertrouwen dat zijn kenmerken van Willem om zo betrokkenheid te creëren en in een kort tijdsbestek resultaat te boeken.

Willem legt makkelijk contact met alle lagen in een organisatie, hierdoor krijgt hij zicht op wat zich werkelijk afspeelt om zo de meest geschikte acties ter verbetering te benoemen en te realiseren.

Gespecialiseerd in Verandermanagement, Lean en Leiderschap zoekt Willem naar mogelijkheden om medewerkers te betrekken bij het bedenken en realiseren van verbeteringen. Met die energie komen de resultaten bijna vanzelf. En zijn de resultaten van de verbeterprojecten geborgd.

Geboren in 1961, getrouwd en 2 dochters. Zit graag op de racefiets met als hoogtepunt de Marmotte in 2015 (afstand 175km en 5000 hoogtemeters; verbruik is 2 maal zoveel calorieen als een marathon van 42km).  In de winter is Willem spinning-instructeur, waar hij ook het beste uit mensen probeert te halen.

Volledig CV van Willem Nooij

Door Willem ben ik gaan inzien dat je meer resultaat kan boeken door medewerkers te betrekken in alle fases van een verbeterproces.

Willem wist met zijn enthousiasme, kennis en creativiteit met ons mee te denken, ons achter de broek aan te zitten, te stimuleren, te ondersteunen (op elk nivo) en ons te leiden naar het resultaat waar we nu zijn.

Betrokken, gedreven, praktisch, nieuwsgierig en leergierig, zomaar een paar woorden die bij me opkomen als ik denk aan de plezierige samenwerking die ik heb met Willem

 

Ben van Berkel

Ben van Berkel

Ben van Berkel

Met sterke roots in Logistieke en Operational Excellence haalt Ben keer op keer het beste uit teams.

Zijn specialiteit is complexiteit terug te brengen tot de essentie, verbinden en enthousiasmeren en het creëren van beweging. Dit vanuit de rol van programma- of projectmanager, interim-manager of changemanager.

Volledig CV van Ben van Berkel

Partners VAViA

VAViA is gespecialiseerd in verbeterprojecten met name bij bedrijven waar Logistiek, Productie en Supply Chain een belangrijke rol speelt.

Om onze klanten altijd de beste oplossing te bieden werken wij samen. Onze partners zijn : Newcom Research, Mensen in Bedrijf en B-dare