Congres Duurzame inzet

Leestijd: < 1 minuut

26 april: Duurzame inzet. Van Plan naar Aanpak.
Hoe richt je je organisatie het beste in om het maximale uit je (oudere) werknemers te halen? Hoe stimuleer en motiveer je werknemers en waarin verschilt deze benadering van jongere en oudere werknemers? Moet je je personeelsbeleid aanpassen op de vergrijzing van je organisatie? Als HR verantwoordelijke ben je op zoek naar antwoorden op deze en andere vragen om tot een concreet en inspirerend plan te komen. Kom naar de werkconferentie “Duurzame inzet. Van plan naar aanpak.” en kom terug met een concreet plan.

Programma 

Dagvoorzitter Pieter Hilhorst, zal deze gevarieerde en inspirerende dag leiden waarin Dr. Dorien Kooij ingaat op de motivatie van oudere werknemers. Suzanne Jungjohann, directeur Human Resources bij Tempo-Team, vertelt meer over de aanpak van Tempo-Team en haar visie op de inzet van oudere werknemers. Jos Blaauwhof (Occure) verdiept zich in de productiviteit van de werknemer. Hoe haal jij het beste uit je werknemers? En we gaan schatgraven met Chris Boogert (VAViA) om te ontdekken hoe we medewerkers laten schitteren! Het complete programma vind je op www.duurzameinzet.nl.

Carrousel plan van aanpak
In de carrousel ga je aan de slag. We gaan op zoek naar een heldere doelstelling, een juiste afbakening en goed gekozen resultaten. Je krijgt praktische do’s en don’ts aangereikt. De behaalde bouwstenen vormen de basis voor een plan van aanpak voor je organisatie en creëert een vitaliteitsimpuls.

Interesse? 
Een nuttige dag met interessante sprekers, inspirerende verhalen én terugkomen met een concreet plan van aanpak, waarmee je direct aan de slag kan in je eigen organisatie, kost nu slechts € 545,- (ex. btw). Klik hier om je aan te melden!

We hopen je te begroeten op donderdag 26 april 2012 in het Planetarium te Amsterdam.

Met vriendelijke groet,

Jos Blaauwhof en Ben van Berkel


You may also like
wat motiveert ons
Highlights boek Drive – De verrassende waarheid over wat ons motiveert
Case Eriks
Landelijke SuccesGPS meting