Case Eriks

Leestijd: < 1 minuut

Bij Eriks, een industriële dienstverlener met 1500 medewerkers, begeleiden wij de afdeling die alle interne processen beheert en de noodzakelijke interne verbeteringen doorvoert.

Situatie schets

De manager van de afdeling heeft het gevoel dat er meer uit zijn mensen te halen is. De interne klanten van de afdeling verlangen steeds meer en snellere resultaten. Hij wil graag samen met ons schatgraven om betere resultaten te halen voor zijn klanten.

Gevonden schatten

Onze inzet is nog niet beëindigd, maar alle medewerkers werken aan een drietal concrete verbeterprojecten die vanuit de groep zelf naar voren zijn gekomen. Dit zorgt voor betrokkenheid, energie en draagvlak, waarbij de manager alleen hoeft bij te sturen vanuit de bedrijfsdoelstellingen.

Weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

You may also like
Jean aanpak resource efficiency
Logistiek en Verandermanagement, seminar 8-10-2015
Benchmark logistiek veranderkunde
Logistieke samenwerking: Menselijke factor sleutel tot succes