Case Baggeraar

Leestijd: < 1 minuut

Een groot baggerbedrijf is bezig met een ICT-project voor o.a hun Technische Dienst.

Situatie schets

Binnen het project is change-management opgenomen, maar is te weinig ervaring voorhanden. Als adviseur ondersteunen wij de change-manager met als doel het project succesvol te implementeren.

Bereikt resultaat

Het project loopt tot eind 2012. Ondertussen is een master-implementatieplan opgesteld en worden de acties uit het plan uitgevoerd. Communicatie is een belangrijk onderdeel met als eerste fase zenden om vervolgens naar dialoog en betrokkenheid te gaan.

Via de SuccesGPS zal in maart 2012 een eerste meting van o.a. de betrokkenheid gedaan worden en zullen eventuele aanvullende acties gedefinieerd worden. Uitdaging is dat de dagelijkse operatie zowel het management als de werkvloer moeilijk maakt voldoende aandacht aan het project te besteden. Enkele interventies staan hiervoor gepland in het voorjaar van 2012.

Weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

You may also like
Benchmark logistiek veranderkunde
Logistieke samenwerking: Menselijke factor sleutel tot succes
schatgraven audioboek
Audioboek – Succesvol veranderen en implementeren