schatgraven audioboek

Audioboek – Succesvol veranderen en implementeren

Leestijd: < 1 minuut

Geen tijd om te lezen? Beluister dan ons audioboek.

Naast de operationele activiteiten zijn er vaak één of meerdere verbeterprojecten.
Zeker in deze tijd van crisis wordt een groot gedeelte van uw tijd in beslag genomen door allerlei operationele zaken. Meer doen met minder is bij heel veel organisaties aan de orde van de dag.

En alsof dit alles niet genoeg is zorgt de concurrentie maar ook de wet- en regelgeving voor een niet te stoppen stroom aan kleine en grote vaak complexe verbeterprojecten.

Deze verbeterprojecten kosten tijd, geld en vaak ook veel energie die al behoorlijk opgeslokt wordt door de operatie zelf.

Dat diverse onderzoeken aangeven dat slechts 30% van deze projecten succesvol is, werkt ook niet motiverend. We merken dat dit regelmatig spanningen oplevert en de nachtrust niet bevordert.

Succesvolle verbeterprojecten

Maar het kan ook anders. We zien namelijk ook dat projecten en verandertrajecten energie kunnen geven. Dit door verbeterprojecten te gebruiken als mogelijkheid om uw leiderschap en het talent van uw medewerkers te ontdekken en verder te ontwikkelen. Verbeterprojecten worden hierdoor leuker, leerzamer en last but not least: succesvoller.

In dit audioboek geven we aan wat wij onder projectsucces verstaan en hoe u de kans op het behalen van dit succes kan vergroten. Resultaat hiervan is niet alleen een zakelijk succes, maar ook meer plezier in het werk bij u en uw medewerkers wat uw nachtrust ook ten goede komt.

Aan de hand van een praktijkvoorbeeld en enkele kritische succesfactoren hoort u hoe u de door u gewenste prestaties kunt overtreffen. Ook geven wij aan hoe uw organisatie de snelheid van veranderen kan vergroten, waardoor de slagingskans toeneemt en u sneller resultaten kunt boeken.

Veel luisterplezier en inspiratie toegewenst.

You may also like
Benchmark logistiek veranderkunde
Logistieke samenwerking: Menselijke factor sleutel tot succes
Logistiek verbeterplan
Logistiek verbeterplan

Leave a Reply