Logistiek verbeterplan

Logistiek verbeterplan

Leestijd: 2 minuten

In 4 uur jouw eigen logistiek verbeterplan

Logistiek is een prachtig en belangrijk vak. Elke dag worden er topprestaties geleverd. Logistiek is belangrijk voor Nederland, niet alleen omdat er ruim 800.000 mensen actief zijn, maar  ook omdat veel andere sectoren afhankelijk zijn van logistieke dienstverlening.

De logistiek, door de overheid aangewezen als één van de topsectoren, blijft zich voortdurend – en in steeds hoger tempo – ontwikkelen.

Kortom: de  concurrentie maar ook de wet- en regelgeving zorgen voor een niet te stoppen stroom aan kleine en grote, complexe verbeterprojecten. Snel en soepel inspelen op markomstandigheden is een kern-activititeit geworden. Lees hier waarin de rol van het middenkader cruciaal is. En al bepaald welke besparing in jouw logistieke organisatie mogelijk is?

Jouw logistiek verbeterplan, hoe pak je dat aan ?

Hoe realiseer je een succesvolle verandering? Wat zijn kritische succesfactoren? Hoe belangrijk is jouw rol als leider? Waar begin je. Hoe pak je het aan. Hoe zorg je ervoor dat veranderen ook écht inspirerend wordt. Zodat iedereen mee wil en meedoet. Hoe kan jij anderen laten schitteren? En hoe zorg voor je succes en blijvende prestatieverbetering?

Bekijk een voorbeeld van het rapport Logistieke Healthcheck (voor groothandel Gronelma) als basis voor een verbeterplan.

Rapport Logistieke Healthcheck

Rapport Logistieke Healthcheck

138 downloads

Klik hier voor Rapport Logistieke Healthcheck

Voor directie en management in de Logistiek

3 maal per jaar houden wij workshops, exclusief voor directie en management die antwoord willen op de bovenstaande vragen. In 4 uur geven wij die antwoorden. Met als resultaat: jouw logistiek verbeterplan.logistiek verbeterplan
Vanwege de interactieve werkvorm is het aantal deelnemers minimaal 4 en maximaal 10. Een gastpreker brengt zijn/haar verander-ervaring in. Indien u liever een in-house lunchbijeenkomst wenst, klik dan hier.

Data workshop succesvol veranderen

11 oktober 2018, 09:00 – 13:00 uur

8 november 2018, 09:00 – 13:00 uur

Lokatie Heemstede.

Prijs

295 euro per persoon exclusief BTW

Vul onderstaande gegevens in om in te schrijven:

You may also like
Benchmark logistiek veranderkunde
Logistieke samenwerking: Menselijke factor sleutel tot succes
Value Added Logistics voorbeelden
Logistiek en innovatie