Benchmark logistiek veranderkunde

Leestijd: 2 minuten

Zeventig procent van de veranderprojecten mislukt.
Procesverbeteringen, nieuwe IT-systemen, andere KPI’s; slechts in dertig procent van de gevallen leidt het tot een succesvolle verandering. Waar liggen in uw bedrijf de veranderkundige uitdagingen? En hoe gaat u hiermee om? Neem tien minuten de tijd voor onze enquête en ontvang de resultaten.

Masterclass Veranderkunde in de Logistiek

Slechts dertig procent van de veranderprojecten leidt tot een verbetering in prestatie. De belangrijkste oorzaken liggen op het vlak van weerstand bij medewerkers en het gedrag van het management. Daarom organiseert Logistiek.nl op 23 oktober 2014 samen met VAViA de masterclass Veranderkunde in de Logistiek.Benchmark logistiek veranderkunde

Benchmark logistiek veranderkunde

Om in kaart te brengen wat in de logistiek de belangrijkste uitdagingen zijn en hoe professionals hier mee omgaan, hebben we een korte enquête opgesteld. U bent van harte uitgenodigd hier aan deel te nemen. De resultaten worden anoniem verwerkt. Als u uw emailadres achterlaat ontvangt u automatisch de onderzoeksresultaten en maakt u bovendien kans op gratis deelname aan de masterclass.

Start de enquete Veranderkunde in de Logistiek

Interessante vraag is natuurlijk wat het effect is, indien een bedrijf beter in staat om te veranderen en zich aan te passen, op bijvoorbeeld de prestaties en kosten per orderregel. Is succesvol veranderen een belangrijk element om concurrerend te worden of te blijven?

benchmark logistiek

You may also like
Logistieke samenwerking: Menselijke factor sleutel tot succes
Logistiek verbeterplan
Logistiek verbeterplan
3 december op het logistiek podium

Leave a Reply