Impressie “Kijkje in de keuken” 9-3-2012

Leestijd: < 1 minuut

Op 9 maart waren we te gast bij het bedrijf Eriks in Alkmaar. Deelnemers waren directeuren en managers van Elspec, Van Oord, Centraal Boekhuis, Spirado, NSK en natuurlijk Eriks.

Gestart werd met de bedrijfsfilm over Eriks en die maakte al veel indruk evenals de rondleiding door onder andere het magazijn en de productieafdelingen.

Het “kijkje in de keuken” is verder ook een netwerk mogelijkheid en behandelt een werkelijk vraagstuk van 1 van de deelnemers. Het vraagstuk waar alle aanwezigen zich in hebben verdiept betrof: “hoe ontwikkel je medewerkers terwijl de dagelijkse projecten al heel veel tijd vergen”

Bij dit onderdeel bleek nog wel een verbeterpunt te liggen om gestructureerd een volledig beeld van de problematiek te krijgen. Maar het zou zo maar kunnen dat deze groep over een paar maanden gezamenlijk, als ware het ervaren bedrijfsadviseurs, bedrijven helpt om vraagstukken op te lossen. De potentie is er.

Aan het eind werd duidelijk dat er voldoende energie is voor een volgende bijeenkomst, die 12 oktober 2012  zal plaatsvinden.

Kortom geslaagde middag, die in iets aangepaste vorm voor herhaling vatbaar is gebleken.


Nog meer interessante artikelen over Verbeterprojecten

You may also like
Innovatie en de rol van medewerkers
Zo zacht als boter
Kennisdelen SuccesGPS

Leave a Reply