onderzoek betrokkenheid in de Logistiek

Onderzoek Betrokkenheid in de Logistiek

Leestijd: < 1 minuut

Het onderwerp Betrokkenheid staat flink in de belangrijk in de Logistiek. Hoogleraar Jack van der Veen laat zich hierover uit op de website logistiek.nl. En er is veel onderzoek naar wat zorgt voor betrokkenheid en wat het oplevert. Ook het meten  betrokkenheid biedt vele mogelijkheden zoals Gallup Q12 en UWES van Schaufeli of de SuccesGPS

Onderzoek Betrokkenheid in de Logistiek

Ondanks dat veel logistiek managers weten wat de voordelen van betrokken medewerkers zijn blijkt in de praktijk dat deze managers niet zo veel aandacht geven aan het betrekken van medewerkers als ze zouden willen. Gebrek aan tijd is een veel genoemd argument, maar is dat HET argument?

De volgende vragenlijst heeft tot doel om te achterhalen wat al gedaan wordt aan het betrekken van medewerkers en hoe dit betrekken van medewerkers meer zou kunnen plaatsvinden. Doe je ook mee? De resultaten van dit onderzoek stellen wij graag aan u beschikbaar. Het onderzoek loopt tot eind oktober 2014.

Start het Onderzoek Betrokkenheid in de Logistiek

Leave a Reply