Rapport onderzoek Veranderkunde in de Logistiek

Leestijd: < 1 minuut

Kennis over verandermanagement is cruciaal voor elke logistiek of supply chain manager. Veranderingen zijn immers aan de orde van de dag. De behoefte van klanten wijzigt voortdurend, leveranciers bieden steeds weer nieuwe producten en diensten aan, de overheid blijft komen met nieuwe wet- en regelgeving en de technologische mogelijkheden nemen elke dag toe. Kortom: verandering is de enige constante, verandermanagement is een kernactiviteit.

Behoefte Veranderkunde in de Logistiek

Om de behoefte aan kennis over verandermanagement te vervullen organiseert Logistiek.nl op 23 oktober 2014 samen met BLMC en VAViA de Masterclass Veranderkunde in de Logistiek. In aanloop naar dit evenement zijn deze drie partijen een uitgebreid online onderzoek gestart naar de exacte behoefte aan verandermanagement en de aanwezige kennis en ervaring op dat gebied.

In dit document vindt u de resultaten, zodat u kunt meten waar u staat ten opzichte van uw collega’s uit het logistieke vakgebied. Als u ontdekt dat u nog kennis mist, raden wij u aan op 23 oktober naar het Van der Valk Hotel in Eindhoven te komen en deel te nemen aan de masterclass.

Onderzoek Veranderkunde in de Logistiek

Het onderzoek bestaat uit een online vragenlijst met 69 vragen, die in het voorjaar van 2014 is verstuurd naar een groot aantal relaties van Logistiek.nl, BLMC en VAViA. In totaal hebben 177 mensen de vragenlijst ingevuld. Van hen bekleedt 31 procent een functie als logistiek, supply chain of operations manager en is 7 procent algemeen directeur. Maar liefst 54 procent bekleedt een andere functie, veelal projectleider of logistiek stafmedewerker.

Download het volledige rapport gratis.

Rapport Onderzoek Veranderkunde in de Logistiek

Rapport Onderzoek Veranderkunde in de Logistiek

24 downloads

Klik hier voor Rapport Onderzoek Veranderkunde in de Logistiek

Leave a Reply