Diverse opdrachten Elspec

Klant Elspec
Plaats De Kwakel
Scope Of Work advies
Periode 2012 - 2014

Project gegevens

De TKH groep is een internationaal opererende groep ondernemingen die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en levering van innovatieve systemen en netwerken voor informatievoorziening, telecommunicatie, elektrotechniek en industriële productie.

Als onderdeel van TKH is Elspec actief als specialist op het gebied van Datacommunicatie, Energietechniek en Openbare Infrastructuur.

In de afgelopen jaren hebben wij Elspec ondersteund met onder andere de volgende opdrachten

1. Het op gang brengen van een proces en werkwijze om nieuwe, innovatieve oplossingen voor klanten (“product-ontwikkeling”) te bedenken, te selecteren en te realiseren door gebruik te maken van de kennis en kunde van medewerkers.

2. Het ondersteunen bij het in de markt zetten van een vooruitstrevende dienst om binnen gebouwen de data-communicatie instructuur beter te beheren en nieuwe diensten daarvoor te gaan bieden.

3. Via de SuccesGPS achterhalen hoe medewerkers tegen de interne veranderingen bij Elspec aankijken (zie quote van directeur van Elspec)

De SuccesGPS gaf ons snel een goed beeld van hoe ver we zijn op weg naar onze doelen. We kregen hierdoor ook duidelijke verbeterprojecten in beeld die inmiddels zijn gestart.